TO Bar predstavila ponudu u Kragujevcu

Turistička organizacija Bar je u okviru regionalne promotivne kampanje predstavila u Kragujevcu aktuelnu turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu.

“Predstavnici TO Bar su promovisali odmor na barskim plažama, ali i na jezeru, u kombinaciji sa atraktivnim pratećim sadržajima. Posjetiocima je predočeno da se posljednjih godina mnogo uložilo u obezbijeđivanje dodatnih sadržaja tokom odmora, adrenalinskih, gastronomskih tura, ali i brojnih manifestacija koje se održavaju tokom cijele godine. One podrazumijevaju atraktivne sadržaje kao što su sportovi na vodi, pješačenje, planinarenje, posjetu najzanimljivijim turističkim lokalitetima, kulturno-istorijskim spomenicima, crkvama i manastirima, krstarenja jezerom, ali i degustaciju crnogorskih specijaliteta, hrane i vina i rakija u seoskim sredinama, ali i restoranima”, kažu u TO Bar.

Tokom promotivne akcije u Plaza centru dodijeljena su nagradna ljetovanja najsrećnijim posjetiocima, a promocija je obuhvatila i gostovanje predstavnika turističkih organizacija u najgledanijoj emisiji RTV Kragujevac “Mozaik”, pri čemu je takođe dodijeljeno nagradno ljetovanje u Baru koje je obezbijedio hotel “Nautilus”. Upriličena su i gostovanja na lokalnim radio stanicama.

Nakon uspješne promocije u tržnom centru, za predstavnike gradskih institucija, lokalne turističke privrede i medija u restoranu “Panorama” je upriličena svečana radna večera, na kojoj su turistički poslenici imali priliku da u direktnom razgovoru razmene iskustva, kontakte i uspostave saradnju. Predstavnici grada Kragujevca na ovom događaju su bili pomoćnici gradonačelnika Nikola Urošević i Stefan Nikezić, kao i direktor TO Kragujevca Bojan Pavlović. Osim njih prisutni su bili i predstavnici brojnih turističkih agencija i medija.

Na promociji u Kragujevcu su, pored TO Bar, koja je bila organiztor nastupa, ponudu predstavile i turističke organizacije Budve i Herceg Novog. Podršku događaju je pružila i Ambasada Crne Gore u Srbiji, kao i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Regionalna promotivna kampanja Crne Gore se nastavlja promocijom u Skoplju.

Share.

Comments are closed.