TOB predstavila ponudu na LORIST-u

Turistička organizacija Bar predstavila je ponudu grada na 52. međunarodnom sajmu turizma „LORIST“ koji se održava u Novom Sadu od 3. do 5. oktobra.

Nastup na sajmu je priređen u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Podgorice, privrednim društvom „Skijališta Crne Gore“ kao i predstavnicima turističke privrede Budve: HG „Budvanska rivijera“ i hotelima „Mediteran“ i „Park“ . Organizator nastupa na ovom sajmu je Turistička organizacije Budve. Kao i prethodnih godina na crnogorskom štandu svakodnevno se održavao bogat kulturno zabavni program u cilju što bolje promocije.

“Posjetiocima sajma podijeljen je reklamno- propagandni materijal barske opštine, a promovisane su i zimske manifestacije ‘Koštanijada’ u Ostrosu, ‘Maslinijada’ u Starom Baru i ‘Festival vina i ukljeve’ u Virpazaru.

Prvog dana sajma organizovan je i susret sa predstavnicima medija i turističkih agencija Vojvodine, među kojima su se našli najeminentniji mediji Vojvodine i Srbije: RTV, RTS, Pink, predstavnici Color Press Group, Turistička prizma, Hedonist i dr.

Sajam turizma “LORIST”, prema procjenama organizatora, okupio je više od 30 000 posjetilaca, 450 firmi iz zemlje i inostranstva, instituciija i organizacija iz 20 zemalja i 700 predstavnika medija”, navodi se u saoppštenju Stručne službe TO Bar.

Share.

Comments are closed.