TOB promovisala novogodišnje programe u Beogradu

Turistička organizacija Bar predstavila je program dočeka Nove 2020. godine u Baru na konferenciji za medije u organizaciji NTO CG, Ministarstva održivog razvoja i turizma, a uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu.

Prisutnima se ispred TO Bar obratio direktor Emil Kukalj i upoznao ih sa bogatim programom dočeka Nove godine na Trgu Vladimira i Kosare, kao i u hotelu „Kalamper“. Kukalj je saopštio da program počinje 20. decembra postavljanjem klizališta i nastavlja velikim koncertima regionalnih zvijezda na otvorenom, kao i sadržajnim programom za najmlađe. Konferenciji su prisustvovale glavne zvijezde dočeka, „Tropico bend“, „Amadeus bend“, dok je najveću pažnju privukao Haris Džinović koji je i najavio odličan provod u novogodišnjoj noći.

Konferenciji za medije prisustvovali su predstavnici televizija, dnevnih novina  i magazina, a za medije i zvanice upriličena je degustacija crnogorskih specijaliteta.

Promocija dočeka Nove godine se nastavlja u tržnim centrima „Big Fashion“ i „Ada Mall“, gdje je pripremljen poseban program, nastup DJ-a, animacije za djecu uz nastupe Leontine sa horom „Čarolija“ i „Unca Unca benda“.

Programi dočeka Nove godine će se promovisati i u drugim gradovima okruženja.

Share.

Comments are closed.