Turistička ponuda Bara na Beogradskom manifestu

Turistička organizacija Opštine Bar predstavlja turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu u sklopu regionalne kampanje koju realizuju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i lokalne turističke organizacije.

Promocija je započeta na „Beogradskom manifestu“, međunarodnom festivalu koji se održava od 24. do 26. maja na Kalemegdanu.

Tokom trodnevnog trajanja festivala, posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa novitetima turističke ponude Bara, manifestacijama, cijenama u privatnom i hotelskom smještaju i aktivnostima kojima mogu upotpuniti svoj odmor. Osim predstavnika Turističke organizacije Bar, na „Beogradskom manifestu“ su i predstavnici maslinara Božo Šaltić, Vebija Abazović i Mirjana Babić, kao i predstavnik vinara Miloš Klisić, pa će posjetioci  imati priliku da uživaju u degustaciji crmničkog vina, barskih maslina i maslinovog ulja, kao i proizvoda od ploda masline.

U cilju privlačenja posjetilaca biće organizovana i nagradna igra, u kojoj će srećni dobitnik dobiti vaučer ljetovanja u nekom od hotela na barskoj rivijeri, a planirane su i druge marketinške aktivnosti.

Nagrade za regionalnu kampanju su obezbijedili hoteli „Vila Babović“, „Montenegro“, „Porto Sole“, „Sato“ i „Nautilus“, a promocija se nakon „Beogradskog manifesta“ nastavlja u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Skoplju.

Share.

Comments are closed.