Turistička ponuda Bara na Danima crnogorskog turizma u Celju i Ljubljani

Turistička organizacija Bar učestvuje u „Danima crnogorskog turizma“ koji se održavaju u Celju i Ljubljani, od 10. septembra do 15. septembra, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Sloveniji.

“Promocija je započeta na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Celju, gdje je Turistička organizacija Bar predstavila turističku ponudu grada sa akcentom na aktivni odmor kao i kroz bogat program KUD-a ‘Jedinstvo’. Tokom trajanja sajma u Celju, posjetioci su se detaljnije upoznali sa novitetima turističke ponude Bara, manifestacijama koje slijede u predstojećem periodu, cijenama u privatnom i hotelskom smještaju u postsezoni.

S obzirom da gosti sa ovog tržišta, više preferiraju aktivni odmor u prirodi, ovom prilikom prezentovana je ponuda koja se odnosi na segment pješačenja, biciklizma, vožnja kajaka, krstarenja morem i jezerom, kanjoninga i planinarenja kojima mogu upotpuniti svoj odmor.

Ponuda grada je promovisana i u Ljubljani, uporedo sa celjskim sajmom, pa su u popodnevnim časovima na trgu u Stritarjevoj ulici posjetioci imali priliku da se kroz zabavni program upoznaju sa crnogorskom kulturom i tradicijom. Tom prilikom posjetioci su takođe informisani o turističkoj ponudi grada, a podijeljen je i sav promotivni materijal”, kaže se u saopoštenju Stručne službe TO Bar.

Share.

Comments are closed.