U Baru rasvijetljena četiri krivična djela

Barska policija je prethodnih dana rasvijetlila četiri krivična djela zbog kojih će krivično odgovarati četiri osobe.

Policija je zbog krađe lišila slobode K.R. (31) iz Podgorice. Ona je, kako se sumnja, koristeći nepažnju oštećene osobe, sa plaže u Baru otuđila torbu sa ličnim stvarima. Otuđene stvari su pronađene i vraćene vlasnici.

S.A. (23) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krađu. On je, sumnja se, iz otključanog vozila otuđio novac u iznosu od 360 eura i lične stvari.

Osim toga, barska policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv A.B. (21) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “prevara”. On je, sumnja se, početkom maja, u namjeri da pribavi protivpravnu imovinsku korist, putem jedne aplikacije komunicirao sa oštećenom osobom, te je doveo u zabludu u pogledu identiteta, kako bi ona na ime njegovog poznanika uplatila novac u iznosu od 285 eura, koji je on potom preuzeo.

Zbog krivičnog djela “navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja” policija je podnijela krivičnu prijavu protiv B.R. (25) iz Bara. On je prilikom saobraćajne kontrole policijskim službenicima dao na uvid lična dokumenta svog srodnika, na čije ime je saobraćajna policija sačinila Zapisnik o izvršenoj kontroli zbog počinjenog prekršaja iz člana 318 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Share.

Comments are closed.