U naselju Sustaš zamijenjeno 400 metara vodovodnih instalacija

Uprkos činjenici da je privredni ambijent i dalje pogođen djelovanjem pandemije koronavirusa, pandemijom koja je faktički zaustavila u potpunosti ili jako usporila privredne tokove u nekoliko navrata prethodne dvije godine, DOO Vodovod i kanalizacija Bar nastoji da održi planirani investicioni zamah, javljaju iz Opštine Bar.

“Kao rezultat tih napora, urađen je značajan posao kada je riječ o vodovodnoj infrastrukturi u naselju Sustaš. Naime, ekipe DOO Vodovod i kanalizacija Bar su uspjele da, u prethodnom periodu,  zamjene staru vodovodnu instalaciju novom u dužini od oko 400 metara, kroz dvije faze realizacije, i urade nove priključke za sve potrošače na ovom potezu. Time smo stvorili adekvatne tehničke uslove elimisanja gubitaka na mreži i poboljšanja vodosnabdjevanja potrošača u ovom dijelu naselja.

Ulaganje u infrastrukturu je visoko na našoj listi prioriteta, kad god postoji i najmanja mogućnost da ulažemo u poboljšanje infrastrukture to ćemo i činiti jer samo na taj način gradimo efikasan i održiv sistem vodosnabdjevanja na dobro svih građana Opštine Bar”, zaključuje se u saopštenju.

Share.

Comments are closed.