U Radio Baru organizovana prezentacija BInfo portala

Menadžerka prodaje u Busines Inteligence Consultingu Anja Domazetović, bila je gošća Radio Bara i predstavila usluge komercijalnog sajta BInfo, osmišljenog da olakša komunikaciju između poslovnih klijenata, kao i da na jednom mjestu objedini podatke o pravnim licima registrovanim u Crnoj Gori.

“Pravovremene i tačne informacije osnov su svake dobre odluke, a portal BInfo.me je rješenje za stalnu potrebu za dostupnošću informacija o poslovnim subjektima”, istakla je ona.

Na ovom portalu, mogu se naći ažurni podaci za više od 13 hiljada kompanija. Tu su opšti podaci, kontakti, struktura vlasništva, pregled nekretnina u vlasništvu i eventualni tereti, kao i založena pokretna imovina. Za one koji planiraju eventualnu saradnju sa nekim preduzećem, tu je detaljan uvid u finansijske podatke, pokazatelje i trendove poslovanja , uspjeh preduzeća na tenderima, poređenje s konkurencijom, kao i blokade računa, redovnost u plaćanju poreskih obaveza itd.

Domazetović je istakla da sajt nudi izdvojene liste novosnovanih, obrisanih i likvidiranih firmi, kao i pokrenutih stečajeva, kao i registar NVO sektora i preduzetnika, kao i podatke o kompanijaa iz regiona i još “značajan broj alata koji mogu pomoći u svakodnevnom poslovanju”. 

Ona ističe da usluge ovog komercijalnog sajta koriste poslovne banke, domaći i međunarodni finansijski fondovi i institucije, kao i referentne domaće kompanije i predstavništva međunarodnih korporacija.

U zavisnosti od podataka koji su korisniku potrebni, formira se i mjesečni ili godišnji paket, a korisnik sam može da bira kako će primati podatke o promjenama praćenih preduzeća.

BI Consulting inicirala je projekat “100 najvećih u Crnoj Gori” , kao vodeća agencija u oblasti pružanja poslovnih i bonitetnih informacija, u saradnji sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije, uz podršku Privredne komore Crne Gore i generalno pokroviteljstvo Societe Generale banke Montenegro.

Share.

Comments are closed.