U Topolici se postavljaju kružni video monitori iznad terena

U dvorani „Topolica“ su otpočeli radovi na instaliranju video sistema koji posjeduje najsavremeniju tehnologiju i opremu – tzv. media cube-a.

“Našu dvoranu će ovo pozicionirati na sam vrh sportskih objekata u Crnog Gori. A investicija je nastavak  kvalitetne saradnje i izvodi se zahvaljujući podršci i donaciji vlasnika KK ‘Mornar’ Đorđija Pavićevića”, kazali su iz Sportsko-rekreativnog centra Bar.

Novi sistem sa media cube-om posjetiocima dvorane “Topolica” pružiće savremeni, bolji audio i vizuelni doživljaj, tako što će po prvi put gledaoci moći da prate rezultate i važnije informacije o utakmici sa svih pozicija, pošto će kružni monitori biti postavljeni iznad centra terena.

Uz media cube, biće postavljen i novi led semafor, koji dozvoljava mnogo bolji pregled rezultata i koji će biti integrisan sa novim savremenim  video sistemom.

“Za investiciju vrijednosti 55.000 eura vlasnik KK “Mornar” Đorđije Pavićević i menadžment Sportsko-rekreativnog centra zajednički su ocijenili da će doprinijeti daljem poboljšanju ugođaja vjerne barske publike i posjetilaca Bara u nastupajućoj košarkaškoj sezoni u gradu pod Rumijom”, zaključili su iz SRC-a.

Share.

Comments are closed.