U Trnovu jedna osoba ranjena, policija nakon opsade uhapsila osumnjičenog

P.P. (72) iz crmničkog sela Trnovo hitno je prebačen u Klinički centar Podgorica, nakon što mu je brat Z.P. (61) nanio ubodne rane nožem.

“Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je obavještena da je u selu Trnova u Crmnici nakon kraćeg verbalnog konflikta došlo do upotrebe hladnog oružja – noža”, javili su iz Uprave policije.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i uspjela da uđe u objekat koji je osumnjičeni držao pod opsadom i nije dozvoljavao se oštećnom ukaže ljekarska pomoć.

“Z.P. (61) je, kako se sumnja, nožem nanio ubodnu ranu P.P. (72) u predjelu abdomena i nakon počinjenog djela nije dozvoljavao da se oštećenom ukaže prva pomoć. Osim toga on je bio naoružan – lovačkom puškom i prijetio da će je upotrijebiti ukoliko se policijski službenici približe”, kaže se u saopštenju.

Koristeći nepažnju Z.P. službenici barske policije su prišli objektu u kojem su se nalazili osumnjičeni i oštećeni, onesposobili Z.P. i lišili ga slobode “koristeći fizičku snagu i sredstva vezivanj”.

Oštećeni P.P. je transportovan u KCCG na ukazivanje ljekarske pomoći.

Na licu mjesta se vrši uviđaj i o događaju je obavješten nadležni Viši državni tužilac koji se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Share.

Comments are closed.