Udruženje privrednika doniralo vozilo Opštoj bolnici

Udruženje privrednika Bara obezbjedilo je donaciju polovnog putničkog vozila za Opštu bolnicu Bar, koje će stalno biti u pripravnosti i koristiti se isključivo za potrebe prevoza medicinskog osoblja  (doktora i medicinskih sestara) na teritoriji Opštine Bar u kućne i patronažne posjete.

“Zahvaljujemo se našim članovima koji su prepoznali značaj ove donacije i obezbjedili sredstva: “2. Decembar“, “B2B“ DOO, ”Bonesa” DOO, “Courier Eco“ DOO, „Curanović Trans“ DOO, “E-PLUS“ DOO, “Kalamper“ DOO i Auto kuća „Šćekić“.

“Razumijemo da je donacija vozila u uslovima COVID pandemije Opštoj bolnici Bar bila prijeko neophodna, jer na raspolaganju imaju veoma mali broj vozila, a zbog postojeće ekonomske situacije nijesu bili u mogućnosti da nabave novo. Cijenimo značaj truda i požrtvovanja koje kompletno osoblje Opšte bolnice u Baru ulaže kako bi pružili njegu i pomoć našim sugrađanima i srećni smo što možemo da ih pomognemo ovom donacijom“, saopštio je Božo Sarić, predsjednik Udruženja privrednika Bar.

Share.

Comments are closed.