ULES čestitao Vesni Šoškić izbor za direktoricu Radio Bara

Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore čestitala izbor za direktoricu Lokalnog javnog emitera Radio Bara Vesni Šoškić, dugogodišnjoj novinarki i članici Upravnog odbora ove Unije.

Kako je saopšteno iz udruženja koje okuplja 12 lokalnih javnih emitera, dosadašnji doprinos profesionalnom novinarstvu, radu udruženja i Radio Bara, čija je bila direktorica u proteklom mandatu, su više nego značajni preduslovi koji su je preporučili za ovu funkciju u narednom periodu.

“Očekujemo da će Radio Bar, koji je prošle godine obilježio jubilej 40 godina postojanja, i dalje biti jedan od medija koji će služiti kao primjer uspješnog poslovanja svim članovima udruženja. Takođe, smatramo da će se izborom stručnih kadrova i poznavaoca medijske djelatnosti dodatno pospješiti rad lokalnih medija i unaprijediti njihov položaj u društvu, a samim tim i građanima obezbjediti kvalitetni javni medijski servisi”, navodi se u saopštenju.

Predstavnici Skupštine ULES CG su juče u Podgorici izabrali predsjednika i potpredsjednika Skupštine i pet članova Upravnog odbora iz sedam crnogorskih gradova.

Share.

Comments are closed.