Uprava policije krivično procesuirala 11 lica

Službenici Uprave policije su u Baru krivično procesuirali 11 lica.

Zbog krivičnog djela “prevara” podnijeta je krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo putničko motorno vozilo, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao za sebe.

Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Š. (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”. On je kontrolisan u Baru i kod njega je pronađeno 10 tableta sa liste opijata.

Protiv Đ.B. (20) i Ž.D. (21), oba iz Beograda, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo “teška tjelesna povreda” na štetu jednog lica iz Bara. Sumnja se da su Đ.B. i Ž.D. u naselju Dobra Voda u Baru fizički napali oštećenu.

Takođe, krivično je procesuirano i lice E.A. (37) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “krađa”. On je iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio putničko motorno vozilo koje je bilo otključano i parkirano.

Sumnja se da je krivično djelo “krađa” izvršio i maloljetni A.R. (17) iz Bara i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Osim toga zbog dva krivična djela “krađa” krivična prijava je podnijeta i protiv M.Š. (28) iz istog grada.

A.Š.M. (39), M.Š. (32), A.B. (19) i V.J. (35) su krivično procesuirani zbog sumnje da su izvršili više krađa i teških krađa na području Bara i oni su lišeni slobode.

Oni su otuđivali novčanike sa novcem, biciklo i više komada različitog građevinskog alata.

Share.

Comments are closed.