VIDEO: Andrea Demirović i Ana Kokić na Ljetu sa zvijezdama

Na Šetalištu kralja Nikole sinoć su, u okviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“, koju organizuje Turistička organizacija Bar, nastupile barska pop-rock pjevačica Andrea Demirović i pop-folk pjevačica iz Beograda Ana Kokić.

Andrea Demirović je i ovoga puta nastupila praćena rock grupom „Akademia“, prilagodivši sopstveni electronic-pop repertoar zvučnoj slici te provenijencije. Vjerovatno je najveće zanimanje izazvala drugačija verzija aktuelne montevizijske „Ja sam ti san“, a ostatak večeri bio je rezervisan mahom za obrade stranih pop-rock standarda „Queena“, „AC/DC“, Adelle, Tina Turner, Whitney Houston…

Očekivano, odličnu reakciju, naročito u mlađem gledalištu, je izazvala Ana Kokić koja je najprije atmosferu podizalam sopstvenim verzijama pop-roch hitova sa ex YU prostora, da bi se potom prebacila na sopstveni repertoar, popu „Damelo“, „Ljubav na papiru“, „Ona prava ja“…

Kako su nastup u Baru vidjele Andrea i Ana, možete pogledati u videu:

Barani i njihovi gosti su bili u prilici da na gradskom korzou uživaju u tradicionalnim proizvodim – na štandovima su maslinari, vinari, medari i proizvođači suvenira izložili sopstvene proizvode i nudili jela ovoga kraja.

Sljedeći petak je rezervisan za rock sladokusce. Glavni gost večeri je legendarni frontmen zagrebačke grupe „Haustor“ Darko Rundek, odavno u solo vodama, ili uz trio ili kvartet, a prije njega jednosatni nastup će imati barska gothic rock grupa „Grimm“.

Share.

Comments are closed.