VIDEO: Novi spot Padrino benda

Popularni barski i crnogorski klupski bend ”Padrino”, sinoć je na svom oficijelnom Youtube kanalu, publici predstavio spot za pjesmu “ Na dlanu”. Produkciju potpisuje “MGD Production “.

“Ovo je izašlo iz našeg srca. Nismo išli na to da bude hit za diskoteke. U pitanju je neki srednji ritam. Naš drug Strahinja Višnjić je uradio vrhunski tekst i muziku. Za aranžman je bio zadužen Milić Dragović. Trudili smo se da muziku približimo tekstu, jer ova pjesma zaista ima i suštinu i dubinu. Naravno da uvijek može bolje, ali sudeći prema prvim reakcijama, publici se sve to dopalo i mi smo zadovoljni”, kazao je gostujući u prijepodnevnom programu Radio Bara, Mladen Popović, vokal i frontmen “Padrino benda”.

Kadrovi su snimani na nekoliko lokacija u Baru još krajem februara, a spot je bio završen početkom marta. Zbog nepredviđenih okolnosti nije bilo moguće da promociju upriliče onako kako su željeli.

“Imali smo ideju da spot promovišemo u krugu dragih prijatelja u nekom lijepom ambijentu. Međutim, dva ili tri puta smo premijeru morali da odložimo, potom se nadovezala pandemija korona virusa. Sve to nam je zadalo dosta problema”, ispričao je Popović.

“Padrino bend” gotovo pola godine ne nastupa, iako su imali zakazane nastupe za cijelu sezonu.

“Nažalost zbog poznatih okolnosti, sve je stalo. Vlasnicima lokala kod kojih inače radimo, ne odgovara radno vrijeme i mjere koje su trenutno na snazi, tako da ćemo sačekati povoljnije prilike da počnemo sa svirkama. Započeli smo i rad na novoj pjesmi ali sve to će morati da sačeka neko bolje vrijeme ” zaključio je Popović.

Share.

Comments are closed.