VIDEO: Prvi singl Anđele i Slađane Janković

Sestre Anđela i Slađana Janković danas su se predstavile prvom snimljenom pjesmom, pisanom specijalno za njih dvije, praćenom efektnim spotom, rad “Bubulj Produkcije”.

Tekst pjesme “Bez tebe nemam gdje” potpisuje Nikola Đokić, muziku Bojan Jovović, a aranžman “Nevis Music Studio”.

Režija je djelo Dejana Senića i Branka Maljevića, a osim njih dvojice, na kameri je radio i Miljan Bulajić. Za frizure u spotu je bio zadužen “Studio Actuelle” – Kruno i Nikoleta Jovović, za šminku Jovana Ugrenović, a haljine “Eden Atelier”.

“Sve je trajalo relativno kratko! Pjesma je stigla i odmah nam se svidjela. Osjetile smo da je pravi trenutak da krenemo, pa je za dan snimljena u studiju! Krajem juna smo odlučile da je objavimo bašm 11. jula i eto nas. Za dva dana je odrađen video u Ulcinju i Prčanju. Imamo sjajnu podršku i nevjerovatan tim koji nas prati. Nadamo se da ce reakcija slušalaca biti dobra”, kažu za Bar Info sestre Janković.

Široj javnosti sestre Anđela i Slađana su postale poznatije nakon što su pod imenom “Montenegrine” učestvovale u muzičkoj emisiji “X Factor”. Članice su Etno grupe “Zora”, a bavile su se karateom, kik boksom, pjevale u horu “Antivari Musica”…

Share.

Comments are closed.