VIDEO: U Sutomoru održan Miss bikini Balkana or Top model Europe 2019.

U Sutomoru je od 18. do 22. jula održana atraktivna manifestacija “Izbor Miss bikini Balkana or Top model Europe 2019.”, koja je privukla veliki broj posjetilaca. Održana je uz podršku sutomorskih privrednika i pod pokroviteljstvom NVO “Novo i ljepše Sutomore”, koji su organizacijom ovakvog događaja željeli još jednom da ukažu na potencijale spičanskog kraja i njegove prirodne resurse, koji će biti promovisani i u spotu koji se upravo snima.

Domaćini su bili cafe “Delakroa” Stojana Sekulovića i hotel “Ginis” Miloša i Nemanje Stojanovića.

Organizatori i domaćini manifestacije uspjeli su u namjeri da izbor najljepših djevojaka protekne u znaku spektakla, ali i turističke promocije Sutomora.

Za Top model Europe 2019. proglašena je Ljubica Rajković iz Novog Sada, koja je u februaru prošle godine na takmičenju u Banja Luci osvojila laskavu titulu “Miss Balkana”. Ona je za Radio Bar i Bar info kazala da je željela da dođe i na ovo takmičenje sa osnovnom motivacijom da se druži i stekne nova prijateljstva.

Miss bikini Balkana je Valentina Uskoković iz Podgorice, koja, kako je istakla uoči takmičenja, nije očekivala pobjedu zbog izuzetno jake konkurencije.

Za Miss Earth Montenegro proglašena je Nikoleta Rakočević iz Tivta, koja će predstavljati našu zemlju na Svjetskom takmičenju na Filipinima.

Titulu Miss šarma ponijela je Andrijana Delibašić iz Podgorice, a Miss fotogeničnosti Tamara Šaban iz Ulcinja.

Svoje utiske sa takmičenja prenijele su nam Miss Europe Srbije Nina Jovanović, koja je bila članica žirija, i Amina Hasanbegović iz Sarajeva – Miss turizma BiH.

“Mislim da je zahtjevnije i odgovornije biti članica žirija nego učesnica takmičenja. Nadam se da ćemo odabrati najljepše djevojke koje će dostojno predstavljati svoju zemlju na međunarodnim i svjetskim takmičenjima”, kazala je Nina Jovanović iz Požarevca.

Amina Hasanbegović je prije dvije godine na izboru Miss Earth BiH bila druga pratilja, a istu titulu osvojila je i na takmičenju “Izbor za Miss Balkana”.

“Ovdje sam da bih podržala sve djevojke i naučila nešto novo. Uživale smo u Sutomoru, lijepo su nas ugostili organizatori i domaćini. Volim Crnu Goru, prelijepo je ovdje i bilo je ovo nevjerovarno iskustvo”, istakla je Amina Hasanbegović.

Za lijep izgled djevojaka bio je zadužen tim najpoznatijeg crnogorskog frizera Zorana Vukčevića, vlasnika “Kuće mode i ljepote Zoran”, koji je bio sponzor manifestacije.

Predsjednik Modne komore Crne Gore Srđan Lubarda, član žirija istakao je da je manifestacija “Top model Europe”, u promotivnom smislu, izuzetno značajna za Crnu Goru.

Tokom višednevnog boravka u Sutomoru djevojke su obišle atraktivne destinacije u Sutomoru, a u pripremi je i snimanje spota u kojem će, uz misice, dominirati prirodne ljepote spičanskog kraja.

Sponzor manifestacije, uz privrednike iz Sutomora, bila je poznata crnogorska kompanija, koja je lider vinarstva u regionu -“13.jul Plantaže”, a u sklopu zabavnog programa priređena su i gostovanja poznatih muzičkih zvijezda u lokalima i diskotekama duž sutomorske rivijere.

Share.

Comments are closed.