ViK: Sistem vodosnabdijevanja potrošača stabilan

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija doo danas su se oglasili saopštenjem, kojeg potpisuje izvršni direktor Mladen Đuričić:

 “Uprkos složenoj i teškoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, svi kapaciteti i resursi DOO Vodvod i kanalizacija su maksimalno angažovani i posvećeni davanju doprinosa u borbi protiv širenja epidemije COVID 19, a sve u koordinaciji sa kriznim štabom Opštine Bar.

Pored mjera koje se preduzimaju u koordinaciji sa kriznim štabom, DOO Vodovod i kanalizacija ulaže značajne napore kako bi sistem vodosnabdijevanja nastavio da bude stabilan i efikasan, kada je riječ o redovnom snabdjevanju naših potrošača pijaćom vodom. Ekipe tehničkog sektora DOO Vodovod I kanalizacija su konstantno na terenu i rade značajan i zahtjevan posao na uklanjanu svih kvarova na mreži kako bi se nakon sanacije kvarova vodosnabdijevanje normalizovalo u najkraćem roku.

Na području Črvanja imali smo kompleksan kvar gdje je prirodnim kretanjem tla, dakle dejstvom više prirodne sile, došlo do oštećenja na cijevi i koji su naše službe otklonile ulagajući značajne napore zbog teško pristupačnog terena. Normalizacija snabdijevanja potrošača na ovom području je uspostavljena, osim dijela potrošača na visokim kotama gdje se uspostavlja. Dežurne ekipe prioritetno rade na sanaciji problema koji je ovaj kvar izazvao ,ali treba imati u vidu da se zbog pandemije oboljenja COVID 19 svi procesi, pa i procesi opravke složenih djelova vodovodne infrastrukture otežano obavljaju.

Apelujemo na građane da imaju strpljenja, jer su svjedoci da smo i mi, kao i sve službe, maksimalno okrenuti ka rješavanju svih problema i akutnih stanja na terenu, a sve sa ciljem da sistem vodosnabdijevanja ostane stabilan i održiv kako bi bio oslonac u borbi protiv pandemije koronavirusom. Takođe, molimo naše građane i potrošače da poštuju mjere koje su preduzete na planu borbe protiv pandemije i da tako daju doprinos da kroz zajedničku borbu sačuvamo zdravlje svih nas i naših sugrađana.

Podsjećam da je preduzeće Vodovod i kanalizacija doo odmah po izbijanju pandemije prešla u prilagođeni model rada, u okviru kojih postoje 24-osatna dežurstva komercijalnog i tehničkog sektora DOO Vodovod i kanalizacija. Sve servisne informacije, kao i na koji način mogu platiti utrošenu vodu, naši potrošači mogu dobiti pozivom na brojeve: 030 312 043, 030 311 317, 030 312 938, kao i na web sajtu www.vodovod-bar.me/  i na instagram i fb aplikaciji društva”.

Share.

Comments are closed.