Vodovod uposlio sve kapacitete protiv širenja koronavirusa

Direktor DOO Vodovod i kanalizacija, član Koordinacionog tima za zaštitu i spašavanje, Mladen Đuričić u razgovoru za Radio Bar saopštio je da su shodno zaključcima Tima, sinoć otpočeli sa ispiranjem i pranjem ulica gradskog jezgra.

“Akciju smo realizovali u saradnji sa Komunalnim preduzećem i Službom zaštite, a za večeras imamo najavljenu pomoć i pripadnika Vojske Crne Gore i Mornarice. Planiramo da isperemo platoe ispred najvećih marketa- VOLI, Laković, ispred poslastičarnice ‘Helena’ (na ulazu na Šetalište kralja Nikole), Starog Bara, objekata marketa ‘IDEA’ u Čelugi i Zaljevu. Činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo građane”, kazao je Đuričić. Privatna firma “Mišević” iz Sutomora je ponudila pomoć, pa će oni biti angažovani na ispiranju djelova platoa ispred tamošnjih marketa i najfrekventnijih lokacija u tom turističkom mjestu.

U ovom privrednom društvu za sada, prema riječima Đuričića, problema u poslovanju nema, sve aktivnosti se odvijaju prema planu i programu. Redukovali su radnu snagu i uveli dežurstva, a kvarove otklanjaju u rekordnom roku.

“Podvlačim da je voda ispravna za piće, uzorke svakodnevno šaljemo na kontrolu, tako da građani mogu da budu potpuno rasterećeni prilikom konzumiranja vode iz našeg sistema”, kazao je Đuričić, upućujući apel građanima da “ostanu doma” i podsjećanje da su za sve informacije na raspolaganju brojevi telefona i mail adresa Vodovoda.

Share.

Comments are closed.