Vodovod uveo nove mjere zaštite protiv širenja koronavirusa

DOO Vodovod i kanalizacija je u cilju spriječavanja pojave i eventualnog širenja koronavirusa preduzelo mjere. Kako je za Radio Bar i Bar Info saopštio direktor tog privrednog društva Mladen Đuričić, svi zaposleni su pismenim putem informisani o koronavirusu, mjerama opreza, preventivnim mjerama zaštite koje je potrebno preduzeti, kao i načinu zaštite od virusa.

“Planiramo da u toku dana dezinfikujemo sve poslovne prostorije Društva, a tokom sjutrašnjeg dana i sve objekte na izvorištima, zatvaračnice na rezervoarima, prekidne komore i pumpne stanice. Osim toga, objekte će obilaziti i Služba unutrašnje zaštite”, najavljuje Đuričić.

U Upravi i Tehničkom sektoru Vodovoda uvedeno je i 24-časovno dežurstvo.

Rad sa strankama, osim plaćanja računa kod dežurnog inkasanta (čiji je šalter izmješten na prvi sprat zgrade, na samom ulazu) je obustavljen do daljnjeg. Naplatni punktovi na Tržnici u Baru i u Sutomoru su zatvoreni.

“Svi zahtjevi se mogu dostaviti na šalter dežurnog inkasanta, putem pošte ili na mail adrese Vodovoda – vodovodbar@t-com.me i reklamacije@t-com.me . Građani servisne informacije mogu dobiti telefonskim putem na brojeve (030) 312-043, 311-317 i 312-938, web site-u www.vodovod-bar.me i na Instagram i Facebook stranicama Društva”, zaključuje Đuričić.

Share.

Comments are closed.