Za hotel 13. jul ponuđeno 886 hiljada eura

Podgorička firma “Termoinženjering” ponudila je 886.000 eura za hotel “13. jul” u Virpazaru koji je na prodaju oglasila stečajna uprava Atlas banke.

Stečajna uprava banke u vlasništvu predsjednika Atlas grupe, koji je na potjernici Interpola Duška Kneževića, je advokatsku kancelarije Zorice Đukanović ovlastila za prodaju imovine koja je oglašena 24. juna.  Javno nadmetanje je bilo juče.

Početna cijena za prodaju hotela u Virpazaru, koji u osnovi ima 862 kvadrata i dvorište površine 2.113 kvadrata, bila je 785 hiljada eura, dok je imovina u Podgorici nuđena za 1,98 miliona eura. Advokatska kancelarija Đukanovićeve juče je otvorila ponudu “Termoinženjeringa” čija je djelatnost prema podacima iz Centralnog registra privrednih subjekata “usluga održavanja objekata”. Vlasnik i izvršni direktor je Ranko Šćepanović.

“Termoinženjering” je jedini dostavio ponudu, dok drugo javno nadmetanje za prodaju nepokretnosti u Podgorici nije održano, јег nije bilo prijava za učešće”, saopšteno je “Vijestima” iz advokatske kancelarije.

Share.

Comments are closed.