Za vikend Sportske igre sindikalnih organizacija

U petak i subotu na sportskim terenima hotela „Sidro“ održavaju su Sportske igre sindikalnih organizacija luka i pristaništa iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Igre, čiji je domaćin Luka Bar, okupile su veliki broj učesnika iz nekoliko gradova bivše Jugoslavije. Takmičenje se odvija u nekoliko disciplina (mali fudbal, basket, odbojka, navlačenje konopa, pikado…), a prvog dana sportisti su se nadmetali u četiri discipline, dok su finalna dešavanja zakazana za sjutra.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast što možemo biti domaćini ovih igara, koje, osim same sportske i takmičarske note, u sebi nose i priliku za novim druženjima, ali i poznanstvima koja su neophodna za odličnu poslovnu saradnju u narednom periodu. Prvog takmičarskog dana sportske organizacije u okviru sindikalnih udruženja Luke Kopar, Slobodnog sindikata Luke Rijeka, Samostalnog sindikata zaposlenika Riječke Luke, zatim naše ‘Port of Adrie’, Sindikalne organizacije Luke Vukovar, Sindikata Luke Sremska Mitrovica, te predstavnika Luke Beograd, imaće prilike da se ogledaju u nekoliko disciplina. Cilj jeste druženje, ali i dodatna razmjena iskustava. Tim povodom, sjutra će i biti organizovan radni sastanak sa predstavnicima svih luka i pristaništa koje su se odazvale našem pozivu. Dakle, ovo je dobra prilika, a ne sumnjam da ćemo se mi pokazati kao dobri domaćini svim našim prijateljima“, rekao je za Bar Info i Radio Bar organizator i potpredsjednik sindikalne organizacije „Luka Bar“ Milenko Mića Nikočević.

Za sjutra su zakazana završna takmičenja i radni sastanak, a kako nas je informisao Nikočević, u subotu od 17:00 h u objektu Marka Vučkovića na Sutormanu biće organizovana proslava Dana sindikalne organizacije Luke Bar, te dodjela diploma i zahvalnica za sve goste, ali i najuspješnije takmičare u okviru igara.

Share.

Comments are closed.