Zasijedao Opštinski odbor SNP-a

Sinoć je u Baru održana sjednica Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije, na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori i Baru, ali i dogovorene buduće aktivnosti koje će se sprovoditi u SNP-u u narednom periodu.

Sjednici u Baru su prisustvovali predsjednik SNPCG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i funkcioner Darko Stojanović.

Opštinski odbor SNP Bar dao je punu podršku svom rukovodstvu u vezi svih aktivnosti po pitanjima koji su aktuelni u Crnoj Gori.

“Pogotovo je data podrška nastojanju da se anti-ustavni i diskriminatorski Zakon o slobodi vjeroispovjesti poništi ili izmjeni, a bezrezervna podrška je data veličanstvenim narodnim litijama koje se minulih mjeseci odvijaju kod nas, i na kojima je progovorila duša istinske Crne Gore”, kazali su iz SNP-a.

Na sjednici je izvršena popuna Opstinškog odbora, i uručene članske karte novim, mladim, članovima.

Izabran je operativni Izborni štab koji će činiti 23-oje članova ove opštinske organizacije, a na čelu će biti Gojko Đurašić.

Sjednicom je predsjedavao Željko Stojović.

Share.

Comments are closed.