Zbog epidemije Vodovod poziva korisnike da sami pošalju stanje sa vodomjera

“Zbog situacije nastale pojavom koronavirusa i primjene mjera koje se preduzimaju u cilju sprečavanja njegovog daljeg širenja, objektivno nijesmo u mogućnosti da kod najvećeg broja korisnika naših usluga obezbijedimo uredno i ažurno očitavanje vodomjera”, javljaju iz DOO Vodovoda i kanalizacije.

Oni su ukazali korisnicima na mogućnost da mogu sami da utvrde stanje na vodomjeru i dostave im ga neposredno, putem pošte, e-mail ili na telefonima broj 311-317 i 067 502 575, najkasnije do 28. u mjesecu.

“Istovremeno, obavještavamo sve naše korisnike da ćemo dok bude trajala ova situacija svima kojima ne budu očitani vodomjeri, a koji sami ne dostave stanje na vodomjeru, mjesečnu potrošnju vode utvrđivati u količini koju su utrošili u istom mjesecu 2019 godine, saglasno članu 71. Odluke o vodosnabdijevanju na području Opštine Bar.

Svjesni smo takođe činjenice da sadašnja situacija negativno utiče na likvidnost privrednih subjekata i platežnu moć stanovništva. Međutim, i pored toga, molimo sve korisnike naših usluga da kroz uredno izmirivanje svojih obaveza doprinesu zadržavanju sadašnjeg nivoa vodosnabdijevanja jer je to jedini prihod ovog privrednog društva na kojem počiva održivost cjelokupnog sistema”, kazao je direktor Mladen Đuričić.

Share.

Comments are closed.