Zbog prevencije širenja koronavirusa otkazani programi Zimske scene Barskog ljetopisa

Organizacioni tim Zimske scene “Barskog ljetopisa” obavijestio je javnost da će, u skladu sa preventivnim mjerama zaštite od širenja virusa COVID-19, koje je preporučilo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, otkazati ovonedjeljni najavljeni program.

“Iz Ministarstva zdravlja preporučeno je izbjegavanje svakog nepotrebnog kretanja, društvenih i bliskih kontakata, kao i izbjegavanje svih mjesta sa masovnim okupljanjem ljudi na ograničenom prostoru, a svjesni cjelokupne zdravstvene situacije kako u svijetu, tako i u regionu, tim Festivala želi da se na odgovoran način ponese prema svojoj publici. U cilju što boljih zdravstvenih prilika i brzog prevazilaženja svih zdravstvenih problema sa kojima se javnost suočava, otkazuje se otvаranje izložbe koja je ranije bila najavljena za četvrtak veče, 12. marta u 18h u galeriji ‘Velimir A. Leković’. U okviru programa za djecu i mlade planirana je izložba završnih radova polaznika/ca likovne radionice sa akademskom slikarkom Nedom Popović i arhitektom Ognjenom Banovićem.

Održavanje ostalih najavljenih programa Zimske scene, koji su planirani da se održe svakog četvrtka, zaključno sa 23. aprilom, tim Festivala je odlučio da do daljnjeg otkaže, ali će publiku, u skladu sa razvojem zdravstvene situacije u Crnoj Gori, blagovremeno obavijestiti o nastavku Zimske scene”, kazali su iz PR službe Barskog ljetopisa.

Share.

Comments are closed.