FOTO: Padrino Mont otvorio maloprodajni objekat u Ulcinju

Jedna od najuspješnijih barskih privatnih kompanija “Padrino Mont DOO – Cakan Sport” čiji je osnivač Radomir Novaković Cakan danas je u novom ulcinjskom Tržnom centru otvorila prodajni objekat.

Dvadeset je uspješnih godina poslovanja u više gradova Crne Gore u sada već jedanaest prodajnih centara. Ova rekreativcima i profesionalcima omiljena sportska trgovina brojala je svega nekoliko radnika, a danas je prerasla u jaku firmu koju čine 63, u sezoni i do 75 radnika. Sjedište firme je u Baru, Ronkula BB čiji je izvršni direktor Suan Hodžić.

Maloprodajni objekti Padrino Mont-a su moderno opremljeni, ponuda je kvalitetna, sadrži svjetske brendove poput – Nike, Colmar, Adidas , Reebok, Underarmour, Asics, Puma, Brugi, Converse, Crocs, New Balance i mnoge druge, riječi su Hodžića.

Ponosno ističu predusretljivi domaćini danas u Ulcinju da je ponuda obogaćena za još jedan maloprodajni objekat ukupne povrsine 200 m2, koji se nalazi u sklopu tržnog centra “CTC” u Ulcinju- Totoši bb.

Suan Hodžić je ovom prilikom izjavio: “Ovim objektom otvara se i pet novih radnih mjesta, na šta smo jako ponosni. Za dosadašnja postignuća u poslovanju kompanije zaslužni su brojni radnici, a naše radnje karakteriše kvalitetna ponuda i izuzetan odnos radnika-prodavaca prema mušterijama. Danas su gradonačelnici Bara i Ulcinja obišli novi ‘CTC’ tržni centar i najduže se zadržali upravo u objektu CAKAN SPORT. Bilo je i srdačno i korisno, jer su Dušan Raičević i Ljoro Nrekić sa interesovanjem razgledali izložene artikle, a usput razmijenili i koju riječ o saradnji dva susjedna grada. Bila je to prilika da i Songul Ozan, turska ambasadorka u Crnoj Gori koja je i presjekla svečanu vrpcu novog Tržnog centra, gradonačelniku Bara predstavi prodajne prostorije FLO, jednog od najpoznatijeg turskog priozvođača obuće”.

Ulcinjski ‘CTC’ tržni centar je investicija kompanije ‘Cungu & Co’ koja premašuje 4 miliona eura, smješten je na atraktivnoj lokaciji na ulazu grada, zapošljava 80 radnika na 5000 m2 i ima 130 parking mjesta.

Posjetioci uz pripremljene popuste mogu uživati u šopingu u radnjama renomiranih domaćih i inostranih brendova. Pored Cakan Sporta, tu su OVS, KIDS Land, i FLO.

Share.

Comments are closed.