Ivanina verzija hita Ain’t Nobody na društvenim mrežama

Ivana Janković, ženski vokal grupe „Grimm“, zablistala je danas na društvenim mrežama nakon objavljivanja snimka sa svjetske karaoke aplikacije „Smule“ koja povezuje sve koji vole muziku, pogotovo pjevanje.

Ona je, u on-line duetu sa korisnikom iz SAD pod nickom ThatGuyBW, izvanredno izvela slow-piano verziju velikog hita „Ain’t Nobody“ kojeg u originalu izvodi poznata soul pjevačica Chaka Kan, a u baladnoj verziji Jasmine Thompson.

„Veliki sam ljubitelj višeglasja, pa me Smule aplikacija inspirisala da propjevam i na taj način održim glas u formi dok se ne vratimo u regularan tok života. Nema neke filosofije, samo želja da pjevam“, rekla je za Bar Info Ivana Janković.  

Najekspeditivniji u pohvalama bile su kolege-muzičari, prije svih prvi vokal „Grimma“, Nebojša Đukanović, a potom i Ivana Popović Martinović, Aleksandra Vojvodić Jovović, Renata Perazić, Igor Perović, Haris Babajić, Milan Sjekloća, Milić Šarović, Dražen Vukazić, Marijana Kankaraš

Ivanino izvođenje možete poslušati ovdje:

https://www.smule.com/recording/jasmine-thompson-aint-nobody-piano-version/1943023543_3509197016?fbclid=IwAR0gmezF40fTDcY0nV-gznC3kMg7YBjkwkX6Y-RFgHDATe8GQPpdfee6AeA

Share.

Comments are closed.