Novac koji je nedostajao za liječenje malenog Denisa uplatio Đorđije Pavićević

“Sa ogromnom srećom, večeras mogu da saopštim da su sredstva za liječenje malenog Denisa sakupljena, zahvaljujući osvjedočenom donatoru i humanitarcu Đorđiju Đoku Pavićeviću, koji je čuo i pročitao na Radio Baru i Bar infu naš apel za pomoć”, kazala je za Radio Bar i Bar info Konstantina Vojinović, inicijatorka akcije.

“Neizmjerno se zahvaljujem gdinu Pavićeviću koji je bez razmišljanja uplatio 5.000 eura i time pružio novu nadu da maleni dječak bude izliječen.Takođe, zahvaljujem se svim ostalim donatorima, kompaniji ‘Voli’, ‘Fondaciji Iva Bijelić’, kao i svim drugim ljudima i privrednicima velikog srca koji su odvojili sredstva za malenog Denisa, a posebno i izvjesnom gospodinu Đorđeviću, koji je, kao i gdin Pavićević, uplatio za Denisovo liječenje 5.000 eura.

Posebnu podršku dali su nam Radio Bar i Vijesti, CDM portal i svi drugi mediji koji su od početka pratili akciju sakupljanja pomoći za Denisovo liječenje, i na kraju ,naši apeli su urodili plodom”, istakla je Konstantina Vojinović, inicijatorka akcije, predsjednica NVO “Izvor života”, iz Nikšića, koja je prije četiri godine građane Crne Gore zadivila sopstvenim humanim gestom, kada je sugrađaninu donirala bubreg, a prepoznata je po velikom broju humanitarnih akcija.

Takođe navodi da ukoliko sva sredstva ne budu utrošena za Denisovo liječenje, sve što preostane biće uplaćeno za liječenje nekog drugog djeteta kome bude potrebno u tom trenutku.

“Hvala još jednom svima, građani naše Crne Gore još jednom su pokazali koliko srce imamo kada smo nekom potrebni”, zaključila je.

Share.

Comments are closed.