NVO Info sport CG pokreće akciju prikupljanja starih fotografija sa sportskih takmičenja

NVO “Info sport CG” – Bar, pokrenula je akciju prikupljanja foto dokumentacije sa sportskih takmičenja u Baru, koja su organizovana u ranijem periodu.

 Ukoliko imate fotografije sa opštinskih proljećnih i jesenjih kros takmičenja, školskih sportskih takmičenja, turnira u malom fudbalu, ulične trke “Oslobođenje Bara”, Međunarodnog plivačkog maratona, SRIB -Sportsko-rekreativne igre Bara, pohodi na Sozinu, izgradnja otvorenih terena SRC, Sportske dvorane “Topolica”, školskih sportskih objekata i drugih sportskih objekata, možete ih dostaviti na FB profil Miodrag Banović, putem Vibera na mob/tel: 069 234 543 ili mejlom: infosport@t-com.me .

“Tada nijesmo imali mogućnosti za fotografisanje kao danas, zato tražimo vašu pomoć. U prilogu je fotografija sa opštinskog proljećnog krosa – Bar 1985.godine, koji smo organizovali na terenu ‘Bjeliši’, dok je bio u izgradnji SRC Bar. Ko od učesnika može da se prepozna, neka upiše ime i prezime. Nosilac organizacije bio je SOFK Opštine Bar, koordinator je bio sekretar SOFK Opštine Bar Miodrag Banović, nagrade je uručio Petko Begović, a pobjednički pehar za ekipu škole primio je Nikola Ćosović. Po istom principu treba dodati opis za svaku priloženu svaku fotografiju i ko je šalje”, kazao je za Radio Bar i Bar info mr Miodrag Banović, predsjednik NVO “Info sport CG”.

Share.

Comments are closed.