Uskoro počinju sportske igre u Mrkojevićima

U organizaciji NVU „Sportski talenat“, u periodu od 24. jula do 02. avgusta 2021.godine, biće održane 12. Sportske igre u Mrkojevićima, sa ciljem promocije zdravog načina života i prijateljstva.

 OO igara ove godine sačinjavajau Elvir Bajramović, Stela Muslić i Dino Šabović.

„Očekujemo veliki broj takmičara. Kao i prethodnih godina, akcenat je stavljen na što većem broju uključivanja djece u sportskim aktivnostima. Igre će tradicionalno početi takmičenjem u vodenim sportovima gdje već vlada veliko interesovanje. Porgram se dalje nastavlja na sportskim terenima u Pečuricama. Po prvi put u istoriji manifestacije očekujemo takmičare  iz Ostrosa. Ova manifestacija je stvorila veliki broj prijateljstva, koja ne poznaju ljubomoru i sebičnost. Drago nam je da ćemo narednih dana imati priliku da šaljemo lijepu sliku i poruku kada je u pitanju zdravo odrastanje i širenje takmičarskog duha kroz sport“, ističu iz OO igara.

Djeca, mladi i stariji rekreativci će imati priliku da se takmiče u malom fudbalu, odbojici, tenisu, stonom tenisu, bilijaru, plivanju, ronjenju na dah i skokovima u vodu koji će se po prvi put organizovati u noćnom ambijentu.

Zainteresovani takmičari se mogu prijaviti putem zvaničnih društvenih mreža (facebook i instagram) udurženja NVU „Sportski talenat“. Prijave važe do 23. jula.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje  manifestacije je Opština Bar.

Prijatelji manifestacije su: MZ Mrkojevići, Turistička organizacija Bar, Euromix beton, Možura i Fudbalski Savez Crne Gore.

Share.

Comments are closed.