ViK: Investicije u infrastrukturu mogu da smetaju samo zlonamjernima i neukima

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija doo Bar oglasili su se povodom saopštenja Demokrata u vezi sa putem u Donjoj Tombi. Reagovanje izvršnog direktora Mladena Đuričića prenosimo integralno:

„DOO Vodovod i kanalizacija Bar se ne upušta u politička prepucavanja, i ovog puta pravimo presedan i reagujemo, najprije zbog činjenice da zaštitimo trud svih naših radnika koji, kada sprovodimo investicije iz sopstvenih sredstava, zaista daju svoj maksimum kako bismo sve realizovali u skladu sa modernim standardima u adekvatnom roku na dobrobit korisnika.

Svjedoci smo još jednog patetičnog i neuspješnog pokušaja predstavnika opozicione partije koja se pokušava predstaviti kao bogomdani zaštitnik interesa građana koji to od njih i ne traže. Lutajući, a reklo bi se i mlateći kao „Maksim po diviziji“, traže mane svemu što je urađeno, nerijetko i izmišljajući probleme sa dodatkom predimenzioniranja u cilju bacanja sjenke na sve što je urađeno, a sve u cilju da iskažu lažnu brigu za probleme naših sugrađana.

Majstori obmane i hejteri u srži, kompleksaški ne mogu podnijeti da postoje ljudi drugačijeg političkog mišljenja, a koji odgovorno, savjesno i na da dobrobit naših sugrađana rade svoj posao.

Naime, u Donjoj Tombi u ulici br 180 je urađena kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže, u dužini 400 metara zamijenjena je stara instalacija, postavljena je nova i urađeni su novi priključci, a sve u cilju da se stvore preduslovi da se vodosnabdijevanje poboljša našim korisnicima na ovom prostoru. Konkretno, zamijenjena je glavna zastarjela pocinkovana cijev novom PEVG većeg profila. Dakle, nove cijevi, većeg profila, gubici na mreži smanjeni, dok su nelegalni priključci eliminisani. DOO  Vodovod i kanalizacija Bar kao ozbiljna firma se ne bavi špekulacijama, manipulacijama, već se ozbiljno priprema, štedi, pa i u finansijskim nepovoljnim vremenima investira i daje maksimum kako bi sistem vodosnabdijevanja bio stabilan, bezbjedan po zdravlje naših korisnika  i što efikasniji.

Imajući u vidu tehničke podatke kojima raspolažemo, poboljšanje na ovom potezu je neuporedivo bolje nego u periodu prije sanacije – naši korisnici su više nego zadovoljni tehničkim rješenjem, tako da, prema informacijama koje imamo, jednoglasni su da ne žele da ih bilo ko brani s ciljem ubiranja političkih poena.

Svjedoci smo da se ljetnja sezona uveliko zahuktava, da je izuzetno nepovoljna hidrometeorološka situacija, ali da nema uvođenja restrikcija koje su uobičajene za ovaj period godine upravo zahvaljujući projektima koje sprovodimo – to je najbolji dokaz kakvi su rezultati našeg rada.

Na kraju, poručili bismo da ćemo se i dalje baviti djelima, a ne riječima, jer ono što je urađeno ostaje, a riječi, posebno iskazane od zlonamjernih i neukih, idu u vjetar.

Share.

Comments are closed.