Stranačka saopštenja, 27. jun: DPS

DPS Bar: Funkcioneri Demokrata da se okanu nasilja nad ženama i prekinu da vrše mobing nad odbornicom Purlijom

Funkcioneri Demokratske Crne Gore, u stanju panike i nemoći radi izgubljene vlasti i funkcija ne prezaju od brutalnih napada, plasiranja neistinitih informacija sa ciljem klasične lične i političke degradacije odbornice naše partije, Nikice Purlije.

Proces mobinga koji je započeo direktor preduzeća u kom je Purlija zaposlena, nastavio je njegov partijski kolega Momčilo Leković zloupotrebljavajući govornicu na današnjem skupštinskom zasijedanju.

Sramno je, da odbornik Lekovic koristeći odborničku funkcije, iznosi niz neistina na račun odbornice Purlije koje spadaju u domen krivične odgovornosti.

Govornica Skupštine opštine Bar, danas, kao i mnogo puta do sada, od strane Demokrata Bara, iskorištena je kako bi se javno manifestovalo pravno nasilje prema odbornici Purliji, kao dugogodišnjem državnom službeniku i majci troje djece, iznošenjem neistina samo sa jednim ciljem, degradacije odbornice Purlije i Demokratske partije socijalista.

Žao nam je, ali nije i neće vam proći!

O mobingu od strane direktora preduzeća Regionalni vodovod, u kom je Purlija zaposlena, odlučivaće nadležni državni organi u već pokrenutim sudskim procesima, sa ciljem zaštite Nikice Purlije.

Crna Gora je država vladavine prava u kojoj vlada zakon, iako Demokrate poznaju samo bezvlašće, nepotizam i popunjavanje funkcija po dubini, što su vršenjem vlasti i pokazali.

Odborniče Lekoviću, morate biti svjesni da je vrijeme Vaše partije na vlasti prošlo, kao i da se nikada više neće vratiti jer su građani svjesni vaših nedjela u svim sferama. Jedna od njih je samovolja, da protivpravno svim zakonima i odlukama vrši zabranu ulaska zaposlenoj Purliji na svoje radno mjesto, čineći to posredstvom fizičkog obezbjeđenja koje plaćaju građani Crne Gore.

Poručujemo dvojcu Demokrata da se okanu nasilja nad ženama, te da će se odbornica Purlija vratiti na svoje radno mjesto zahvaljujući pravnosnažnim odlukama nadležnih ograna.

Odborniče Lekoviću, naredni put kada se okušate o pravnim temama, krivičnim i svim drugim odgovornostima sa odbornicom Purlijom, potrudite se da imate završene, bar osnovne studije Pravnog fakulteta koji studirate, kako bi razmjena argumenata možda imala bar malo smisla. A do tada, pročitajte i naučite kako se koristi Poslovnik o radu Skupštine opštine Bar.

Share.

Comments are closed.